Post by bodhcucanrecin on Feb 19, 2022 22:03:48 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Royal Match ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Royal Match IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ Oszukiwać punkty usterki kodu ▞▞▞
▞▞▞ Royal Match 2022 version ▞▞▞
Ice Scream 2: Horror Neighborhood อาร์เคด daat
Uwielbiam grę nienawidzę czekania na życie, jak widzę, wydaje się być taka sama dla innych graczy, a odpowiedzi udzielone nam przez ciebie są tak ogólne i zautomatyzowane, jak gdyby naprawdę troszczył się o ludzi grających w twoją grę, byłoby miło i bardziej wiarygodnie
Supergierka. Zgadzam się z przedmówcą Sylwestrem. Dotarłem do 2301 i bez złotówki. Duży plus za brak reklam.
W grze nie ma nic trudnego. Ta gra została stworzona, aby cię frustrować, dzięki czemu masz większe szanse na wydanie prawdziwych pieniędzy w grze. Jest to w zasadzie płatna gra. Śmigła nie idą tam, gdzie powinny, a jeśli potrzebujesz pewnych dopasowań kolorów, aby odblokować części na planszy, marnujesz kilka ruchów, ponieważ nie dają wystarczająco dużo tych kolorów, aby dopasować je na planszy.
Super gryka
Gra była fajna, dopóki nie dotarłem do poziomu 199, po czym nie pozwoli mi wygrać następnego poziomu po 4 DNIACH. Przynosi mi w ciągu 1 sztuki. Gra jest mocno sfałszowana, aby zachęcić Cię do wydawania pieniędzy. Ciągłe przypomnienia. Pewnie muszę wyrzucić ten bo nie kupuję. Zrezygnowałem po co najmniej 100 próbach na poziomie 199. Zmarnowałem mój czas i przestałem być zabawnym. I nie była tak różnorodna, jak reklamowano.
Cieszyłem się tą grą od miesięcy. Jestem na obszarze Tarasu, więc nadążam za poziomami. Właśnie zaktualizowałem system w moim galaxy 21 ultra, a teraz gra się nawet nie otwiera. Rozczarowany.
bardzo fajna
Dobrze..
Kiepski. Zabrakło żyć i musiałem czekać na więcej, aby zagrać. Chcesz grać, kiedy chcesz grać, a nie wtedy, gdy uznają, że możesz.
Dałbym 5 gwiazdek, gdybym mógł zapisać grę bez Facebooka. I zrobiłbym więcej zakupów
Super gra. Polecam
Royal Match თავსატეხი msu
Zupełnie co innego niż w reklamie jak w zestawie gier
Uwielbiam tę grę, ale zbudowanie większej liczby żyć zajmuje dużo czasu i myślałem, że będą minigry, aby uratować króla, ale nie było żadnej odkąd zacząłem tę grę, a jestem na poziomie 1319. Reklamy były fałszywe o tym.
Wcale nieźle, nie ma żadnych reklam. Naprawdę przyjemne.
Zabawne, pełne emocji i świetnej grafiki. niektóre łatwe, ale większość stanowi wyzwanie. Świetny sposób na zajęcie umysłu. Wciągająca na pewno.. uwielbiam to
Fajna gierka. Pożeracz czasu😁
Całkiem nieźle, ale czas uzupełnienia żywca powinien być krótszy
Ładnie wyglądaca gra, ale warunekca. Dla Mam karmiących w sam raz. Dla mnie zbyt wiele zależy od przypadku. Jeśli szukacie czegoś do myślenia to nie tu.
Gdzie są te, które ratują King Challenges, takie jak te, które umieściłeś w reklamie? Lubię ratować króla! !
Po raz kolejny jest napisane aktualizacja, ale nie ma takiej, to jedyna gra, w której tak się dzieje, wszystkie inne gry mają gotowe poziomy, ten musisz poczekać kilka dni na nowy poziom
Złodziejska gra
Sama gra jest w porządku, ale reklamy są bardzo mylące. Prosimy, aby Twoje reklamy przypominały rzeczywistą grę.
Daję mu 4 z tego powodu: poziom 179. Rozumiem, że JEST to poziom „super trudny”, ale po prostu zabiera to DUŻO za daleko; szanse na pokonanie go wynoszą pozornie 1 na 1 000 000! W przeciwnym razie wszystko inne jest dobre!
pełne wypas gra
Royal Match Puzzle bsrj
Myślałem, że będzie to bardziej zagrożone. próbując uratować króla. to tylko rozwodniona wersja domowej wagi lub cukierka
Gdzie są wszystkie poziomy King`s Nightmare? Jestem w 1900 i myślę, że miałem tylko 2 gry, które były na początku. Powód, dla którego pierwotnie pobrałem tę grę specjalnie w tym celu. Dlatego 4 gwiazdki. Poza tym to zwykłe mecze meczowe. Na tyle mi się podoba, że będę dalej grać.
Grafika jest niesamowita, ale potrzebuję 1000 monet, aby uzyskać tylko 5 filmów, a gra nagrzewa mój telefon
Jedna z najlepszych gier tego typu. Gram na wielu urządzeniach. Jest łatwa i nie wymagająca, jednym słowem relaksująca. Uwielbiam to grać. Dziękuję Ci.
Gra jest fajna, a poziomy też są dobre, dostajesz wystarczającą ilość nagród i dopalaczy, aby gra życzyła sobie na trudnych/super trudnych poziomach, w których były ruchy niż kwota podstawowa. Plus dobrym znakiem gry jest to, że nie ma reklam, które by Ci przeszkadzały.
Wygraj na warunkach gry. To naprawdę fajna, dopracowana gra, bardzo wciągająca, ale podobnie jak Candy Crush, przez kilka dni nie będziesz w stanie wygrywać (wydaje się, że to 4 dni). Zdecydowanie po to, by zachęcić Cię do kupowania dopalaczy itp. Nie wymaga tak naprawdę umiejętności, ponieważ zatrzyma kombinacje w locie.
Nowy dyrektor
Brak reklam, śliczna grafika, fajne taski i opóźnione. Dla mnie bomba
Ok gryka
Podoba mi się ta gra, ale reklamy z tobą „ratowanie króla” są zwodnicze. Jestem na poziomie 1117 i "uratowałem króla" przed nadciągającą zagładą może 2-3 razy i to było podczas pierwszych kilkuset poziomów. To fajna gra, ale po prostu nie jest tak reklamowana.
DOBRA GRA PUZZLE 900 monet za 5 ruchów i żyć. Wykonując każdy poziom gracz dostaje min 10 monet i max 150 monet - na super trudnym poziomie. Tak więc 900 monet jest wielokrotnie wyższy.
Zamrożenie kerpsa gry nie może być odtwarzane. Stały problem. Przeładowałem, gdybym nie wydał pieniędzy, całkowicie by się go pozbył
Daję dwie gwiazdki, bo na z fold 3 gra ma lagi, bardzo! Mam nadzieję, że będzie aktualizacja, ponieważ bardzo podobała mi się ta gra na innych telefonach, ale nie mogę na moim obecnym Z fold. Zaktualizuj grę, aby działała płynnie na każdym urządzeniu
Royal Match Puzzle nrb
Całkowicie inaczej gra będzie na reklamie.
Dość nudny i oczywiście sfałszowany. Większość późniejszych poziomów jest tak śmiesznie trudna, że musisz poczekać, aż gra pozwoli ci je wygrać, a wtedy stają się one absurdalnie łatwe. Poniekąd usuwa z gry jakikolwiek element umiejętności, prawda? Odinstalowany po kilku dniach.