Post by bodhcucanrecin on Feb 19, 2022 22:09:55 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Candy Crush Saga ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Candy Crush Saga IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódy závada výdrž ▞▞▞
▞▞▞ Candy Crush Saga 2022 version ▞▞▞
Candy Crush Saga Інше rxcj
Stále úžasná hra. Ale nie som spokojný s novou hudbou na pozadí. Prosím, prineste späť hudbu, na ktorú sme zvyknutí.
Hra je v poriadku, ale vložili do nej neprekonateľné úrovne, ak by ste ich nestihli prejsť, mohli by ste uviaznuť na úrovni celé týždne. Dali vám jeden pohyb od dokončenia, aby vás nalákali zaplatiť za prekonanie úrovne. Na každých toľkých úrovniach používajú túto „platobnú stenu“, aby sa vás pokúsili prinútiť utrácať peniaze.
Super
celkom pohodicke braši
Je to skvela hra som v nejakom 895 leveli ale neznasam ked tocim kolesom a ani jeden jediny krat mi nepadol Jackpot a hram to uz cez 1 Rok vsetko ostatne na kolese mi padlo uz xxxx krat..... ked bude padat Jackpot dam kludne 5 ☆ takze vyvojar nech sa zobudi ! ! !
Nejde sa s Facebookom,môžem nato...idem odinštalovať
Prečo mi to nejde?
Skvelá hra, ale úrovne sú ťažšie, keď sa dostanete na vyššie úrovne
Príliš zlé. Nemôžem sledovať 2. reklamu na ďalšie ťahy a nemôžem hru opustiť, pretože obrazovka potom sčernie. Opravte túto chybu čo najskôr, je to veľmi nepríjemné.
Candy Crush Saga Casual edq
Zadarmo na stiahnutie Candy Crush APK: Friends Saga Hry zadarmo, Candy Crush APK Friends Saga je úplne zadarmo.
Táto hra vás nenúti minúť ani cent!! Núti vás používať skúsenosti a uvažovanie. Hral som to oveľa viac ako 500 úrovní a nikdy a nikdy neminiem ani cent na žiadnu hru. Začal som rôzne ságy a milujem ich rozmanitosť! 👑Zabávajte sa a zamilujte sa do toho!!**Júl. Zmeny.. ťažšie získať zlato, ale reklamy pomáhajú. Sú veľmi krátke. /aug. 5. 2021 Stále sa bavte! /Hral som sa na svojom mobilnom telefóne. teraz na 1388 bodoch. Stále zdrvujúce. Majstrovské zápasy sú veľmi náročné.
Hra ma veľmi baví. Jediná vec, ktorú by som si želal zmeniť, je na konci úrovní, neexistuje spôsob, ako preskočiť zasiahnuté body navyše. Takže musím vždy sledovať, ako sa vypočítavajú. Naozaj sa to opakuje a je to trochu otravné. Dúfam, že to dáva zmysel. Lol.
Candy Crush Saga Įprastos temos vxi
Mne to nejde ovorit stale len nacitava.. Co mam robit dostala som sa po 140 :-(
23.12 2021 Znížil som svoje hodnotenie na jednu hviezdičku. Rád hrám iba úroveň 290 (prešiel som na vyššie úrovne, ale vždy sa vraciam na túto úroveň), ale dnes zisťujem, že sa zrazu zmenil na inú úroveň. Poslal som vývojárovi e-mail s otázkou, čo sa stalo; Ak neodpovedajú a nemôžem nájsť úroveň, ktorá bývala číslom 290, odinštalujem ju.
Skvelá hra 😇
zábavné a podmanivé dokáže zabaviť, pretože vás to naštve. Neutrácajte peniaze na túto hru. Vytrhne ťa to. Strata bodov... hra nedodá čokoládu, ktorú potrebuje na dokončenie.
Áno, Candy Crush I veľmi príjemná hra. Ale vývojár hry by vás skutočne navnadil / oklamal, aby ste si kúpili ďalšie sily a život. Raz som začal jednu hru s reklamami a reklamy mi po každej reklame poskytujú buď ďalšie pohyby, sily alebo extra život. ALE, bolo to zrazu preč hneď po tom, čo som urobil nákup! Ponuky, ktoré dávajú na nákupy, sú v mojom prípade drahšie ako od môjho priateľa, ktorý hrá hru bez nákupu zlatých tehál! Samozrejme, že chcú len peniaze!
hrám ju každý deň len niekedy mi ju nechce spustiť ale inak je. dobrá len škoda, že som tam tie bomby a neviem sa ich zbaviť a je to veľmi ťažká, snažím sa udržať kolo, ale úroveň mi nedá do poriadku.
Pohodkaa
Po skončení ťahov som bol požiadaný, aby som sledoval reklamy, aby som získal ďalšie ťahy, ale keď som to urobil, obrazovka bola prázdna a už nemôžem pokračovať, takže musím hru zavrieť a musím znova reštartovať, aby som mohol začať novú hru a stratil som svoj postup v poslednom hra.
0 Bodou úplná kravina. HTC Desire 500. Najlepšie mobily sú HTCčka.
Naozaj milujem túto hru, ale bohužiaľ na ňu budete musieť minúť viac peňazí, ako očakávate (ak sa chcete posunúť dopredu). Obyčajne sa vám to už vtedy tak páči, sem-tam miniete niečo málo (samozrejme s malým poplatkom) a než sa nazdáte, minuli ste oveľa viac, ako ste chceli. Aby bolo jasné, NIKDY nehrám online hry okrem Slov s priateľmi a možno aj solitaire zadarmo. Hrajte na vlastné riziko! 😉
Tieto hry hrám už niekoľko rokov. Ale nedávno zrazu hra visí na otočnom bode obrazovky. Nie ste si istí, čo spôsobuje tento problém. Dúfam, že to bude improvizované, ako keď na hranie tejto hry použijete mobilný telefón Huawei n Samsung.
Ludia nehrajte túto hru oberá vás o peniaze
3 slúži na zábavu z hry. Nikdy však nedostávam denné odmeny/posilňovače, ktoré vyhrám, najmä kokosové koliesko, preto odmietam platiť za čokoľvek navyše. King musí tieto problémy vyriešiť.
Kedysi som si užíval sladkosti a hral som ich pri automatickom otáčaní, ale teraz nemôžem hrať, pretože ste odstránili nastavenia automatického otáčania.
DIG THIS je oveľa lepšia hra! HRÁČI ODCHÁDZAJÚ CANDY CRUSH! Čím viac hrám, tým viac tým opovrhujem.😡 S každou aktualizáciou používateľ prichádza o ďalšie odmeny. Teraz vás vyzve k nákupu, ak sa "zaseknete" na úrovni, takže DEVELOPER VEDIE, že hráči sa "zaseknú!" Chce, aby ste naďalej sledovali viac reklám (💰 pre vývojárov) za menej odmien. Neposkytuje odmeny, ktoré ste vyhrali. Zničí zápasy, ktoré ste vytvorili, aj keď by nemali, takže budete sledovať viac reklám. Vyhrávate LEN vtedy, keď vám hra umožňuje vyhrať.
stiahnuť Candy Crush Jelly Saga Game apk pre Android, Zábavná želé zápas 3 hra, riešiť hádanky a poraziť Jelly Queen!.
Veľa technických problémov a už niekoľko dní nemôžete zbierať svoje boostery/odmeny. Kontaktovaný už 2x a nič!!
Lol milujem ❤ táto hra ma zamestnáva hlavne keď nič nerobím a to čo milujem na hre je náročné, rád vyhrávam, chcem použiť svoje bonusové body na nákup zlatých tehličiek a pokračovať v hraní lol 😆
No akotak dá sa
Prečo mi nefachá na 6-tkovom androide??? NAPRD...
Možno len začínate odznova alebo od začiatku, keď musíte, pretože vám niekto znova ukradne telefón alebo si jednoducho nepamätáte správne heslo, toľko zábavy s návratom na úroveň, po ktorej ste prestali. Mám pred sebou ešte dlhú cestu choď, ale je zábavné to len prejsť
Ocean Is Home : Island Life Simulator Äventyr hzk
Prečo sa nejaký čas v hrách na pokročilej úrovni pripája k úrovni, keď ju ukončíte, alebo ju obnovíte, môžete dokonca dokončiť úroveň a zistiť, ako odpovedať na najťažšiu úroveň.